Εισαγωγή

Τα τελευταία 40 χρόνια έχω επενδύσει πάνω  από 100.000 ώρες  στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών  κι έχω κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις με ανθρώπους οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον να  ενταχθούν ως επαγγελματίες στην ασφαλιστική αγορά. Αυτός ο οδηγός είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να σε βοηθήσει  να συγκεντρώσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω  από την καριέρα του Συμβούλου καθώς και όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την διαδικασία της επιλογής σου.

Ποιος όμως πραγματικά είναι ο στόχος μας;

Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συμβούλους μας να προσφέρουν ‘Αξιοπρέπεια’. Αυτός είναι ο σκοπός μας!

Έχουμε το όραμα και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.
«Να κάνουμε ασφαλέστερη την ζωή των συμβούλων και των πελατών μας»

Θέλουμε να προσφέρουμε επαγγελματική εκπαίδευση και συγκεκριμένες  γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και προοοπτικές. Ο οδηγός που ακολουθεί, αναφέρεται σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί  κάποιος από εσάς να έχει για την δουλειά του συμβούλου ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Μερικοί από εσάς θα διαβάσετε αυτόν τον οδηγό και θα αποφασίσετε ότι αυτή η καριέρα δεν σας ταιριάζει. Σε αυτή την περίπτωση η αποστολή μας ολοκληρώθηκε. Όσοι αποφασίσετε να συνεχίσετε, θα αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής σας πορείας. Όσοι από τους έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους αποφασίσετε να συνεργαστούμε πιθανόν θα ακολουθήσετε τον επαγγελματικό δρόμο της εξειδίκευσης και της καταξίωσης. Όσοι έχετε το πάθος, τον ενθουσιασμό, την επιμονή, την πίστη και την θέληση να συνεργαστούμε, τότε η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη, προσωπικά και επαγγελματικά.

Σας εύχομαι τα καλύτερα στις επαγγελματικές σας αποφάσεις και στις μελλοντικές σας επιλογές.

 

Γιάννης Χ. Τοζακίδης
Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων

Νέα καριέρα με υποστήριξη,
και συνεχή εκπαίδευση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας