07 Δεκ 2023 06:38

Εκπληκτική ζήτηση για τις μετοχές της HelleniQ Energy

Από νωρίς το μεσημέρι, οι Ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρείες ενημέρωναν τους πελάτες τους ότι δεν μπορούσαν πια να δεχτούν προσφορές για τις μετοχές της HelleniQ Energy. Τυπικά το βιβλίο προσφορών άνοιξε στις 5 το απόγευμα αλλά η τεράστια ζήτηση ολοκλήρωσε τη διαδικασία πολύ γρήγορα. Στο εύρος των 6,80€ με 7.20 ευρώ τρέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι […]

The post Εκπληκτική ζήτηση για τις μετοχές της HelleniQ Energy appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 06:33

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ξανά στο πλευρό των κατοίκων της Μάνης

Δίπλα σε ανθρώπους που χρήζουν βοήθεια βρέθηκαν οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που  επισκέφθηκαν για τρίτη φορά την Αρεόπολη από την  Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.

The post Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ξανά στο πλευρό των κατοίκων της Μάνης appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 05:52

Σύλλόγος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ: Ο πρόεδρος του οργανισμού στοχοποιεί και εκφοβίζει εργαζόμενη

Αναστάτωση προκάλεσε η κίνηση που φέρεται να ένανε ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ να ζητήσει από την υπεύθυνη για την Ενημέρωση του ΚΕΘΕΑ, να αφαιρέσει από τις διαδικτυακές σελίδες του φορέα οποιοδήποτε «δημοσίευμα, ψήφισμα ή θέση αντιτάσσεται στην Κυβερνητική απόφαση δημιουργίας του Ενιαίου Φορέα Πρόληψης και Καταπολέμησης των Εξαρτήσεων». Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ εκφράζει την αντίθεσή του.

The post Σύλλόγος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ: Ο πρόεδρος του οργανισμού στοχοποιεί και εκφοβίζει εργαζόμενη appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 05:19

Συνάντηση Ράπτη-Εξαδάκτυλου για τον Ιατρικό Τουρισμό

Ανοιχτά ζητήματα που αφορούν τον ιατρικό τουρισμό συζήτησαν η υφυπουργός Τουρισμού και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Τουρισμού  σε συνάντηση. Στο τραπέζι τέθηκαν  θέματα ιατρική κάλυψης τουριστών, ασθενών αλλά και ταξιδιωτών για να λάβουν ιατρικές υπηρεσίες στην χώρα μας.

The post Συνάντηση Ράπτη-Εξαδάκτυλου για τον Ιατρικό Τουρισμό appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 04:53

Εβδομαδιαία έκθεση ΕΟΔΥ: Αύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία και της θετικότητα των τεστ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα επιδημιολογικά δεδομένα για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος (SARSCoV-2, ιοί γρίπης και αναπνευστικός συγκυτιακός ιός – RSV) στη χώρα μας για την εβδομάδα από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2023. Από τον ιό SARS-CoV-2 έχασαν την ζωή τους 44 πολίτες με covid, ο αριθμός των διασωληνωμένων με covid είναι 54, ενώ ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία σημείωσε αύξηση 24%, η θετικότητα των τεστ παρουσίασε αύξηση, ενώ ο αριθμός των νέων διασωληνωμένων.

The post Εβδομαδιαία έκθεση ΕΟΔΥ: Αύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία και της θετικότητα των τεστ appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 04:44

Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει τους νέους συνεργάτες με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης

Η ERGO Ασφαλιστική επενδύει διαχρονικά στα δίκτυα διαμεσολάβησης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στη σταθερά

The post Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει τους νέους συνεργάτες με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 04:37

Siemens Healthineers: Αξονικός τομογράφος διπλής λυχνίας για μεγαλύτερη πρόσβαση σε υψηλή τεχνολογία

Η Siemens Healthineers ανακοίνωσε τον νέο αξονικό τομογράφο με τεχνολογία διπλής λυχνίας (Dual Source), SOMATOM Pro.Pulse1. Ο νέος αξονικός τομογράφος είναι περισσότερο προσιτός σε μικρότερες και περιφερειακές μονάδες υγείας, καθώς και σε διαγνωστικά κέντρα. 

The post Siemens Healthineers: Αξονικός τομογράφος διπλής λυχνίας για μεγαλύτερη πρόσβαση σε υψηλή τεχνολογία appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 03:51

Μελέτη για την επίδραση της COVID-19 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

To Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αρχίζει μελέτη για την επίδραση της COVID-19 στην υγεία μας σε βάθος χρόνου.  Στην μελέτη μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν νοσήσει πρόσφατα ή παλιότερα ή  δεν έχουν νοσήσει ποτέ.   Στόχος της μελέτης  με τίτλο «Μελέτη κλινικών, βιολογικών και γενετικών […]

The post Μελέτη για την επίδραση της COVID-19 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 03:49

Η D-MARIN παρέχει τις premium υπηρεσίες της και στην Αλβανία. Ακόμα μία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της

Με την προσθήκη της VLORA MARINA, το χαρτοφυλάκιο της D-MARIN διευρύνεται περαιτέρω, φτάνοντας τις 24 μαρίνες

The post Η D-MARIN παρέχει τις premium υπηρεσίες της και στην Αλβανία. Ακόμα μία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 03:47

Πτήση τρόμου με αεροσκάφος της Emirates

Τουλάχιστον 14 επιβάτες και μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν σε πτήση της Emirates από το Περθ της Αυστραλίας προς το Ντουμπάι

The post Πτήση τρόμου με αεροσκάφος της Emirates appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 03:43

Το κείμενο της διακήρυξης Ελλάδας – Τουρκίας που υπέγραψαν Μητσοτάκης – Ερντογάν

Τη Διακήρυξη των Αθηνών Περί Σχέσεων Φιλίας και Καλής Γειτονίας Ελλάδας-Τουρκίας υπέγραψαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

The post Το κείμενο της διακήρυξης Ελλάδας – Τουρκίας που υπέγραψαν Μητσοτάκης – Ερντογάν appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 03:30

Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει τους νέους συνεργάτες με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης

Η ERGO Ασφαλιστική επενδύει διαχρονικά στα δίκτυα διαμεσολάβησης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας
Πηγή: Insurance World
07 Δεκ 2023 03:19

Έως τις 22 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το Dentist pass

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Dentist pass»  λήγει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23.59. Έως σήμερα έχουν ωφεληθεί περισσότερα από 232.000 παιδιά.

The post Έως τις 22 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το Dentist pass appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 02:55

Groupama Ασφαλιστική: 3 Χρυσά βραβεία και 1 Platinum στα Compliance Awards 2023

Groupama Ασφαλιστική: 3 Χρυσά βραβεία και 1 Platinum στα Compliance Awards 2023Τέσσερα νέα βραβεία απέσπασε η Groupama Ασφαλιστική στα Compliance Awards 2023, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, στο Wyndham Grand Athens, στο κέντρο της Αθήνας.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
07 Δεκ 2023 02:51

J. Bezos, B. Gates, E. Musk: “Φρενίτιδα” από τους ultra-wealthy για το real estate

Ήταν Απρίλιος του 2021, όταν το banks.com.gr έγραφε ότι ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Bill Gates προχώρησε στην αγορά μεγάλων εκτάσεων γης

The post J. Bezos, B. Gates, E. Musk: “Φρενίτιδα” από τους ultra-wealthy για το real estate appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 02:49

Dentist Pass: Λήγει στις 22 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23.59 ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα “Dentist pass”.

The post Dentist Pass: Λήγει στις 22 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 02:22

Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Εθελοντική Αιμοδοσία στα κεντρικά της γραφεία διοργανώνει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής της ευθύνης. Η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται
Πηγή: Insurance World
07 Δεκ 2023 02:17

Πάνορμος: Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 13/12

Πάνορμος: Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 13/12Ο Πάνορμος διοργανώνει την 9η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023, στη 13:30 μ.μ., στο κέντρο Αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
07 Δεκ 2023 02:14

Green School by Τράπεζα Χανίων

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων λειτουργεί διαχρονικά με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας με συνέπεια

The post Green School by Τράπεζα Χανίων appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 01:54

Euroins Ελλάδος: Νέα διαφημιστική καμπάνια στο ραδιόφωνο

Euroins Ελλάδος: Νέα διαφημιστική καμπάνια στο ραδιόφωνοΗ νέα διαφημιστική καμπάνια της Euroins Ελλάδος είναι On air σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα & Κρήτη από τις 27/11 έως και τα Χριστούγεννα!
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
07 Δεκ 2023 01:42

Διαγωνισμός SAFE PET PLUS από την Ευρώπη Ασφαλιστική

Δωρεάν ασφάλιση για έναν χρόνο σε ιδιοκτήτες κατοικιδίων προσφέρει μέσω διαγωνισμού η Ευρώπη Ασφαλιστική. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media
Πηγή: Insurance World
07 Δεκ 2023 01:28

Τρία αυστηρά μηνύματα για τα… μεγάλα ψάρια

Τρία αυστηρά μηνύματα, για ένταση ελέγχων στα μεγάλα... «ψάρια» της αγοράς, για αποφασιστικές κινήσεις στο λαθρεμπόριο καυσίμων

The post Τρία αυστηρά μηνύματα για τα… μεγάλα ψάρια appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 01:21

Όμιλος Chiesi και Haisco Pharmaceutical αναπτύσσουν αναστολέα κατά βρογχεκτασιών

Ο Όμιλος Chiesi ένωσε τις δυνάμεις του με τη Haisco Pharmaceutical για την ανάπτυξη, την παρασκευή και την εμπορική διάθεση ενός νέου, αναστρέψιμου αναστολέα διπεπτιδυλικής πεπτιδάσης 1 για βρογχεκτασίες. Οι δυο πλευρές υπέγραψαν σχετική συμφωνία συνεργασίας.

The post Όμιλος Chiesi και Haisco Pharmaceutical αναπτύσσουν αναστολέα κατά βρογχεκτασιών appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 01:01

Όλοι μιλούν για αυτό το πλοίο στην Κίνα…

Στα πρωτοσέλιδα της φετινής έκθεσης Marintec China στη Σαγκάη “πρωταγωνιστεί” ένα πλοίο- έκπληξη που φέρει την υπογραφή της κινεζικής

The post Όλοι μιλούν για αυτό το πλοίο στην Κίνα… appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
07 Δεκ 2023 12:29

“Αρνητικές διατάξεις για τη λειτουργία των ΤΕΑ”

Τo νέο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο, εάν εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή με τη υφιστάμενη δομή του, θα οδηγήσει ουσιαστικά σε αποδρομή τον θεσμό
Πηγή: Insurance World
07 Δεκ 2023 11:54

Λύσεις σε ασφαλιστικές ζωής από τα ηλεκτρονικά μητρώα υγείας

Τα ηλεκτρονικά μητρώα υγείας μειώνουν μέχρι και 7 φορές τον χρόνο των underwriters
Πηγή: Insurance World
07 Δεκ 2023 11:43

H νέα θέση της Μαριάννας Πολιτοπούλου

Ο Όμιλος BC Partnersλ, κορυφαίος διαχειριστής επενδύσεων σε ιδιωτικά κεφάλαια, ανακοινωσε  ότι η Μαριάννα Πολιτοπούλου αναλαμβάνει Διευθύνουσα Σύμβουλος
Πηγή: Insurance World
07 Δεκ 2023 11:43

Μπαρμπετάκη: Χρειαζόμαστε νέα φαρμακευτική πολιτική με μεταρρυθμίσεις και χρηματοδότηση

Επιτακτικός είναι ο σχεδιασμός μιας νέας φαρμακευτικής πολιτικής για την καθολική πρόσβαση των ασθενών στις κατάλληλες θεραπείες, στον κατάλληλο χρόνο, επεσήμανε η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, πρόεδρος του PhARMA Innovation Forum Greece μιλώντας στο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας. Για την ευδοκίμησή του χρειάζεται όμως ένα πλαίσιο βιώσιμης αγοράς φαρμάκου, όπως σχολίασε η κ. Μπαρμπετάκη.

The post Μπαρμπετάκη: Χρειαζόμαστε νέα φαρμακευτική πολιτική με μεταρρυθμίσεις και χρηματοδότηση appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 10:44

Συνέδριο του ΚΕΤΕΚΝΥ με θέμα «DRG :Σχεδιάζοντας το Μέλλον των Ελληνικών Νοσοκομείων»

Συνέδριο  διογανώνει το ΚΕΤΕΚΝΥ με θέμα «DRG :Σχεδιάζοντας το Μέλλον των Ελληνικών Νοσοκομείων» την Παρασκευυή 15 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στην αίθουσα Γεωργίου Καραντζά της ΕΣΗΕΑ. Πρόκειται για πανελλήνιο συνέδριο με διεθνείς συμμετοχές που διοργανώνει το ΚΕΤΕΚΝΥ.

The post Συνέδριο του ΚΕΤΕΚΝΥ με θέμα «DRG :Σχεδιάζοντας το Μέλλον των Ελληνικών Νοσοκομείων» appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
07 Δεκ 2023 10:41

Γιατί να ασφαλιστώ;

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), συνεχίζοντας και εντείνοντας το έργο ενίσχυσης της ασφαλιστικής συνείδησης, ξεκινά νέα εκπαιδευτική
Πηγή: Insurance World
07 Δεκ 2023 10:02

Δημοσιεύτηκε η Οδηγία για τις εξ αποστάσεως χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Δημοσιεύτηκε η Οδηγία για τις εξ αποστάσεως χρηματοοικονομικές υπηρεσίεςΔημοσιεύτηκε στις 28/11/2023, στην επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Οδηγία (ΕΕ) 2023/2673 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 22ας Νοεμβρίου 2023, για την τροποποίηση της οδηγίας 2011/83/ΕΕ όσον αφορά τις συμβάσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που συνάπτονται εξ αποστάσεως και για την κατάργηση της οδηγίας 2002/65/ΕΚ.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
07 Δεκ 2023 08:51

Φ. Μαραγκός: Kάτω από 5% το ποσοστό ακυρωσιμότητας στα Oμαδικά της Groupama

Φ. Μαραγκός: Kάτω από 5% το ποσοστό ακυρωσιμότητας στα Oμαδικά της Groupama29 νέοι εταιρικοί πελάτες έχουν εμπιστευτεί την Groupama Ασφαλιστική, την τελευταία τριετία, για τη διαχείριση των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών προγραμμάτων του προσωπικού τους, ενώ η παραγωγή ασφαλίστρων στα Ομαδικά Ζωής & Υγείας “τρέχει” με αύξηση 25% ανά οικονομικό έτος, σύμφωνα με όσα αναφέρει στη συνέντευξή του ο κ. Φίλιππος Μαραγκός.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
07 Δεκ 2023 08:38

Το ημερολόγιο της Κουκουβάγιας (Δεκέμβριος 2023)

Το ημερολόγιο της Κουκουβάγιας (Δεκέμβριος 2023)Η κουκουβάγια... έμαθε ότι το 18% της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων στην Ελλάδα, δηλαδή €1,08 δισ., προήλθε το 2022 από τη δραστηριότητα των εταιρειών ΕΠΥ!
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
06 Δεκ 2023 10:50

Δωρεάν rapid tests σε 190 σημεία σε όλη τη χώρα

Τη Πέμπτη 7  Δεκεμβρίου οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid tests σε 190 σημεία όλης της χώρας.

The post Δωρεάν rapid tests σε 190 σημεία σε όλη τη χώρα appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
06 Δεκ 2023 10:32

Απόρριψη του ΣτΕ της αίτησης ακύρωσης της πράξης του ΕΟΦ για απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών

Το Δ΄ Τμήμα του ΣτΕ απέρριψε την αίτηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακοαποθηκαρίων (ΠΣΦ) με την οποία ζητούσε την ακύρωση της πράξης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε προσωρινά η παράλληλη εξαγωγή και ενδοκοινοτική διακίνηση 75 φαρμακευτικών προϊόντων. Tο σκεπτικό βασίστηκε  στην προτεραιότητα για επαρκή κάλυψη των αναγκών των ασθενών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

The post Απόρριψη του ΣτΕ της αίτησης ακύρωσης της πράξης του ΕΟΦ για απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
06 Δεκ 2023 04:14

Ανταλλαγή πυρών στο νοσοκομείο Ναυπλίου- Πολυάριθμα περιστατικά βίας καταγγέλλουν εργαζόμενοι

Πανικός προκλήθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου από την ανταλλαγή πυρών στον προαύλιο χώρο  των  εξωτερικών Ιατρείων. Ομάδες Ρομά πυροβολούσαν μεταξύ τους καθώς εκεί μεταφέρθηκαν τραυματίες από περιστατικό που είχε σημειωθεί σε καταυλισμό στην Αργολίδα.

The post Ανταλλαγή πυρών στο νοσοκομείο Ναυπλίου- Πολυάριθμα περιστατικά βίας καταγγέλλουν εργαζόμενοι appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
06 Δεκ 2023 03:18

Ολα τα νέα για τις ασφαλιστικές ζωής

Ανταγωνιστικά των αποταμιευτικών τα τραπεζικά αποταμιευτικά προϊόντα. Ο κίνδυνος για ρευστοποιήσεις είναι υπαρκτός.
Πηγή: Insurance World
06 Δεκ 2023 03:12

Η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε το δίκτυο Μεσιτών και Πρακτόρων

Η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε το δίκτυο Μεσιτών και ΠρακτόρωνΣε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας, η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε τους συνεργάτες της που πέτυχαν τους ετήσιους παραγωγικούς στόχους, βραβεύοντας εκείνους που ξεχώρισαν.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
06 Δεκ 2023 03:07

Η νέα καμπάνια της ΕΑΕΕ «Γιατί να ασφαλιστώ;»

Η νέα καμπάνια της ΕΑΕΕ «Γιατί να ασφαλιστώ;»Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), συνεχίζοντας και εντείνοντας το έργο ενίσχυσης της ασφαλιστικής συνείδησης, ξεκινά νέα εκπαιδευτική καμπάνια, με κεντρικό θέμα την ερώτηση «Γιατί να ασφαλιστώ;».
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
06 Δεκ 2023 02:47

Οι ακούσιες νοσηλείες είναι το σύμπτωμα ενός συστήματος που νοσεί

Διάλογος για τα θέματα ψυχικής υγείας αναμένεται να διανοιχθεί στο 5o Φόρουμ Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος Διάλογοι Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας.  Η εκδήλωση με τίτλο «Οι ακούσιες νοσηλείες είναι το σύμπτωμα ενός συστήματος που νοσεί. Προτάσεις για αλλαγή» θα πραγματοποιηθεί στις  9 και 10 Δεκεμβρίου 2023, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

The post Οι ακούσιες νοσηλείες είναι το σύμπτωμα ενός συστήματος που νοσεί appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
06 Δεκ 2023 02:43

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 
Πηγή: Insurance World
06 Δεκ 2023 02:09

Κινητή έκθεση της GE HealthCare με τελευταίες τεχνολογίες απεικόνισης μαστού

Η GE HealthCare παρουσίασε στην χώρα μας την κινητή έκθεση για την φροντίδα του μαστού. Στόχος ήταν να αναδείξει τις τελευταίες τεχνολογίες στον συγκεκριμένο τομέα της ιατρικής απεικόνισης.

The post Κινητή έκθεση της GE HealthCare με τελευταίες τεχνολογίες απεικόνισης μαστού appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
06 Δεκ 2023 02:05

Η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε το δίκτυο Μεσιτών και Πρακτόρων

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας, η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε τους συνεργάτες της που πέτυχαν
Πηγή: Insurance World
06 Δεκ 2023 12:20

Η Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός του The Christmas Factory

Η Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός του The Christmas FactoryΗ Eurolife FFH συμμετέχει ως Μεγάλος Χορηγός στο The Christmas Factory, το οποίο φέτος γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
06 Δεκ 2023 12:08

Η Insurance Europe ζητά σαφήνεια στην εφαρμογή των περιβαλλοντικών κανόνων της ΕΕ για τα οχήματα

Η Insurance Europe ζητά σαφήνεια στην εφαρμογή των περιβαλλοντικών κανόνων της ΕΕ για τα οχήματαΗ Insurance Europe μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αποσκοπεί στην εναρμόνιση και τη διασφάλιση ότι τα οχήματα σχεδιάζονται, παράγονται και αντιμετωπίζονται στο τελικό στάδιο του κύκλου ζωής τους (ELV) με βιώσιμο τρόπο. Η πρόταση της Επιτροπής θα συμβάλει στους στόχους της ευρωπαϊκής πράσινης συμφωνίας. Στην απάντησή της, η Ομοσπονδία […]
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
06 Δεκ 2023 12:04

Interamerican: Νέα υπηρεσία Τηλεϊατρικής

Interamerican: Νέα υπηρεσία ΤηλεϊατρικήςΗ Interamerican, πιστή στον στρατηγικό της στόχο να προσφέρει στους ασφαλισμένους της ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, προκειμένου να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα, διευρύνει την πρόσβασή τους σε έγκυρη και αξιόπιστη καθοδήγηση για θέματα που αφορούν στην υγεία τους, λαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της Τηλεϊατρικής.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
06 Δεκ 2023 11:57

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος στη συζήτηση της Insurance Europe για την κλιματική αλλαγή

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος στη συζήτηση της Insurance Europe για την κλιματική αλλαγήΜία μόλις ημέρα μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή (COP28) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Insurance Europe θα διοργανώσει στις Βρυξέλλες, στις 13 Δεκεμβρίου, συζήτηση εμπειρογνωμόνων για την ανθεκτικότητα και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
06 Δεκ 2023 09:15

Εκδήλωση ΕΑΕΕ για τα οφέλη της Ασφάλισης Πιστώσεων & Εγγυήσεων για τους εξαγωγείς

Εκδήλωση ΕΑΕΕ για τα οφέλη της Ασφάλισης Πιστώσεων & Εγγυήσεων για τους εξαγωγείςΗ Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με πρωτοβουλία της Επιτροπής Πιστώσεων & Εγγυήσεων, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τη χρησιμότητα και οφέλη της Ασφάλισης Πιστώσεων & Εγγυήσεων για τους εξαγωγείς.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
06 Δεκ 2023 08:52

We Insurance: Bραβεύτηκε για την 1η θέση στην παραγωγή Ζωής & Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής

We Insurance: Bραβεύτηκε για την 1η θέση στην παραγωγή Ζωής & Υγείας της Εθνικής ΑσφαλιστικήςΤην πρώτη θέση σε συνολική παραγωγή στις ασφαλίσεις κλάδου Ζωής και Υγείας στην Εθνική Ασφαλιστική κατείχε το 2022 η We Insurance, που βραβεύτηκε στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της Εταιρείας για τα αποτελέσματα και την παραγωγικότητά της.  
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
05 Δεκ 2023 02:40

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται φέτος ο Αϊ-Βασίλης για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται φέτος ο Αϊ-Βασίλης για τα παιδιά της ΘεσσαλίαςΗ Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη διοργάνωσε, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή, με βασικό σύνθημα «Γίνε κι εσύ Αϊ Βασίλης για τα παιδιά της Θεσσαλίας!», η οποία είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση δώρων που θα προσφερθούν σε παιδιά των περιοχών που πλήγηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
05 Δεκ 2023 01:12

ARAG DAY: 1o βήμα – Καταδικαστική απόφαση για επαγγελματία οδηγό

ARAG DAY: 1o βήμα - Καταδικαστική απόφαση για επαγγελματία οδηγόΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση κατά επαγγελματία οδηγού που αρνήθηκε να επιβιβάσει τυφλή κοπέλα εξαιτίας του σκύλου-οδηγού της.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
05 Δεκ 2023 12:22

Interamerican: Εκπαιδευτικό ταξίδι επιβράβευσης στα Μετέωρα

Interamerican: Εκπαιδευτικό ταξίδι επιβράβευσης στα ΜετέωραΕκπαιδευτικό ταξίδι επιβράβευσης, στα Μετέωρα, για τους Diamond συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων Agency της Interamerican.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
05 Δεκ 2023 10:14

Ασφαλιστείτε! (Editorial, Δεκέμβριος 2023)

Ασφαλιστείτε! (Editorial, Δεκέμβριος 2023)Με αφορμή τη δήλωση στη Βουλή των Ελλήνων, την 22α Νοεμβρίου ε.έ., του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους τους Έλληνες: «Ασφαλιστείτε»…
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
05 Δεκ 2023 09:22

Οι 10 πρώτες εταιρείες στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών το 2022

Οι 10 πρώτες εταιρείες στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών το 2022Generali, Εθνική, ERGO, Interamerican Ζημιών, NN, Ευρωπαϊκή Πίστη, Ιντερσαλόνικα Α.Ε.Γ.Α., Allianz, Groupama και AIG είναι οι 10 πρώτες εταιρείες στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών το 2022, βάσει εγγεγραμμένων ασφαλίστρων.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
05 Δεκ 2023 08:44

ΕΑΕΕ: Νέο podcast «D&O and PI: Interaction of Coverages»

ΕΑΕΕ: Νέο podcast «D&O and PI: Interaction of Coverages»Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ συνεχίζει τη δημοσίευση, ενημερωτικών podcasts, με εξειδικευμένα θέματα σχετικά με τον κλάδο Αστικής Ευθύνης, με το νέο podcast «D&O and PI: Interaction of Coverages».
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας